Breitling predstavil inteligentné hodinky B55 Connected

  • Keby predávali iPhony (za nezmenenú cenu) a k tomu tieto Brajtle, jednoznačne by som si ich kúpil aj keby som ich na paprču nedal :D Je to fasa vec. Jediné čo by som zmenil je tá modrá ikonka na hodinkách. Inak :amen:

  • Don ja to chápem rovnako. Aký to má potom význam? Chcem použiť budík na hodinkách - zabudnem si mobil v chodbe, musím vstať, ísť pre mobil a nastaviť na ňom budík aby sa spároval s budíkom na hodinkách a môžem si ísť ľahnúť... tak? Som z toho jeleň. To už fakt radšej Emergency, kde tak drblo neurezali 10tkový index, ale inak sú pekné. @Adam načo by Ti to bolo? Si pilot alebo budeš? Pochopil som to tak, že väčšina, ak nie všetky, funkcie sú pre letcov. Význam to teda má asi taký, asi aby si pilot po svojej šichte pozrel doma v papučiach celkovú trasu, výšku, rýchlosť, atď. :?: :hurt2:

  • @mapo Chápem čo chceš povedať bolo to samozrejme som to myslel trošku nadnesene. Keď si tak ale vezmeš, je veľa ľudí ktorý si kúpia emergency model a tiež ho nikdy nevyužijú jeho podstatu. Alebo to môžeme vnímať tak že si kúpiš hodinky a máš motiváciu stať sa letcom :]