Recenzia - Dwiss Emme - all black

  • Zaujímavé ako dokážu kvalitné fotky vzbudiť záujem o doteraz "nezaujímavú" značku.
    Krásne fotky :super: už to mám ako pozadie na PC :)

  • S pozadím som na tom rovnako ;) Kľudne by takéto recenzie mohli byť aj pravidelné :) Ak to spravíš aj v AJ máš pekný marketing na WEB :super:

  • Pěkný čtení a supr fotky. Ta čitelnost nebude asi nic moc, jeden takovej celočernej model jsem měl a rád se ho zbavil. Ale komu tenhle styl vyhovuje, chybu jistě neudělá.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • musim sa pridat k ostatnym ze je to dobre napisana recenzia a tie Tvoje fotky Peťo su paradne. mna tie Emmky zaujali az ked som ich videl na Mathykovom zapasti (fotky zo zrazu vo Zvolene). akurát plne suhlasim s Watchesfanom ze citatelnost pri prevedeni "All Black" asi nie je silnou strankou tohto farebneho prevedenia VO VSEOBECNOSTI, nielen pri Dwiss. kedysi som pokukoval po Glycínoch Combat SUB Stealth. pacil sa mi ich military look, ziadna prehnana farebnost, jednoduche a odolne hodinky. ale najvacsim paradoxom tohto stylu je ze ich citatelnost je lepsia v noci (lumi) ako za denného svetla. a pokial mam cez den desifrovat kolko ze je to vlastne hodin, tak tym hodinky u mna stracaju zakladny atribut a to je zobrazovanie casu a jeho bezproblemove odcitanie za kazdych podmienok. bez ohladu na pocasie, dennu dobu, sklon, dopad a lom svetla na ciferniku... a toto zial celocierne modely postradaju.

  • S pozadím som na tom rovnako ;) Kľudne by takéto recenzie mohli byť aj pravidelné :) Ak to spravíš aj v AJ máš pekný marketing na WEB :super:

    Presne toto mám aj v pláne. V pondelok alebo utorok bude aj anglická verzia článku a chcel by som to robiť pravidelne. Aspoň raz za dva týždne, keďže jeden taký článok aj s peknými fotkami dá zabrať.

    @Branislav, tie fotky som nerobil ja sám.. ani zďaleka.. Robil ich pán fotograf s veľkým P! https://hodinkomania.sk/www.mariansvitek.com

    PS: Už tam je aj pekný baner..

  • Branislav, tie fotky som nerobil ja sám.. ani zďaleka.. Robil ich pán fotograf s veľkým P

    ano, sice som to v Tvojom predoslom prispevku kde pises : "Urobil som malú recenziu s fotkami od môjho nového fotografa" registroval ale nejak som to vzapati opomenul. tie fotky su fakt skvele, pan Svitek je jednoznacne majster svojho remesla. idem si pozriet odkaz kt. si pripojil.