Maurice Lacroix - Pontos S Diver Black PVD

  • Možno sa niekto nájde komu bude vadiť biela dátumovka :)
    Ale podľa mňa krásne hodinky, jemné farebné detaily, navyše aj skoro univerzálky, či už ťah, koža, guma, nato. :super:

    Modrá je mňam!

  • Mne sa páčia, len opäť tie "odhryznuté" ručičky. Však hodiny ako merač času sú akýmsi symbolom presnosti a ja osobne vnímam toto ako akési umelé vnášanie nepresnosti do odčítavania času na stupnici...

    Tempus Fugit

  • Hm, toto som si ja osobne nikdy neuvedomil, že to takto môže niekto vnímať. Z časti súhlasím, ale mi to nevadí, veď každý vie kde ručička smeruje.

  • Mne sa páčia, len opäť tie "odhryznuté" ručičky.

    aspon ze to niekto povedal za mna :) aby som tu nebol jediny kacir. jedna vec je to spominane "umele vnasanie nepresnosti" a druha vec je esteticke hladisko. tie odrezane konce ruciciek su charakteristickou dizajnovou crtou rady Pontos a mne osobne sa to od odjakziva nepaci, ba co viac - vyslovene mi to vadi. posobi to na mna rusivo, ako dizajnovo nedotiahnute. rucicky hodiniek a kopije maju mat hrot :)

  • Dobre vedia, preco ich na oficialnych fotkach ukazuju vzdy len zpredu alebo jemne natocene. Ked som videl prvy krat fotku zboku, skoro ma vykotilo :mrgreen: Presli z kategorie "must have" do "ani omylom".

  • Mám opačnou zkušenost, na netu je takových fotek dostatek, ale hlavně, když je dáš na ruku, seděj jak prdel na hrnec, díky tomu tvaru pouzdra. Líbí nelíbí je otázka, Tobě ne, mně jo, ale hlavně to funguje. Přirovnal bych ho k řadě Oris Aquis, jen elegantnější a univerzálnější provedení.


    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • Dobre vedia, preco ich na oficialnych fotkach ukazuju vzdy len zpredu alebo jemne natocene. Ked som videl prvy krat fotku zboku, skoro ma vykotilo :mrgreen: Presli z kategorie "must have" do "ani omylom".

    A co je na tom pohlade zboku zle? Nerozumiem, prosim vysvetlit. Ď.

  • i z boku vyniká přesné zpracování a jsou vidět leštěné hrany dodávající modelu eleganci. Takový profil jen tak nenajdeš. Tím je jedinečný, ale rozumim tomu, že ne každému se líbí. Tak je to jak má být.

    Divím se, že nikomu navadí stejná délka minutových i hlavních indexů. To vidím jako zásadní problém. Ale v reálu to není jak na fotce díky 3D hlavním indexům.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • Jsem zapomněl na ještě jednu věc :rouge:
    hrana pouzdra okolo sklíčka je také leštěná, hmmm, jak dlouho vydrží netknutá, vypadá to pěkně, ale to bych si odpustil.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • @watchesfan - v ziadnom pripade netvrdim, ze tie hodinky su nejak zle spracovane (zial mam nevyhodu a v rukach som ich nedrzal). Len pohlad na cifernik vo mne vzdy vyvolal take to "wau", nevadi mi ani biely datum, dlzku indexov som si vsimol az teraz a tiez mi to nevadi. Ked som vsak videl wristshoty a foto z bocnej stany.. Vsetko to kuzlo sa vytratilo. Keby ich znizili (a napr. ponechali WR200m), su pre mna genialne. V takejto kombinacii nie su ani elegantne ani tool. Samozrejme len moj nazor s "hobitou" rukou.. :)

    @don2008 - az na par vynimiek potvrdzujucich pravidlo pozorujem to iste :)

  • Som si spomenul kto je "špecialista" na tie odhryznuté ručičky... a pri tomto tvare púzdra je to ešte väčšia tragédia, čo? Ale tak zas Franck Muller no :mrgreen:

  • to si trafil @mapo :) ono, aj Dwiss Emme ich maju tak riesene a myslim ze by sme este urcite nasli viac pripadov, ale niekomu sa naopak prave toto moze pacit. ja takémuto rieseni ruciciek neviem prist na chut. paci sa mi ked rucicky maju hrot, alebo su tvarovane do spicata. pripada mi to jednoducho krajsie a vkusnejsie a aj praktickejsie. ono sa to tazko vysvetluje. kazdemu sa paci nieco ine, kolko ludi tolko nazorov a niekedy clovek ani nedokaze racionalne vysvetlit preco, je to skratka vkus a kazdy ho ma iny. to sa neda ovplyvnit.