Breitling Chronomat 44 Blacksteel for Jet Team American Tour


  • Breitling Chronomat 44 Blacksteel for Jet Team American Tour
    http://blog.perpetuelle.com/watches/weeken…-american-tour/


    Na oslavu prvního Breitling Jet Team turné v Severní Americe značka Breitling s potěšením představuje limitovanou edici 500 kusů hodinek Jet Team American Tour Chronomat 44 Blacksteel. Onyxový, černý číselník s výrazně žlutými prvky odráží znaky letky Breitling Jet Team a jejich sedmi letadel L-39 C Albatros Jets, které dosahují přibližné rychlosti 910 km/h a přetížení 8G.

    Specifications L-39

    Max speed in level flight 750 km/h (405 Kts)
    Max Speed in a dive 910 km/h (490 Kts)
    Ceiling 11000 m (36000 ft)
    Thrust 1 800 kg
    Mass when performing 4 000 kg
    Max G force +8 g / -4 g
    Length 12.13 m
    Wingspan 9.46 m






    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • Trošku off topic.
    Pamätám si ako som jedného krásneho slnečného dňa, pozeral stránky a videá o Breitling Jet Team a zatúžil som byľ letcom :] Potom som precitol do reality a kúpil si model na ovládanie. Takže svojím spôsobom som pilot aj keď nie letec ::d
    Čo sa týka hodiniek, tak myslím že nie je o čom. Taká značka ako je Breitling snáď ani nemôže vyrobiť iné ako dokonalé hodinky. ;)

  • mal som jedny Super Avenger v Balcksteel uprave a musim povedat, ze horsiu upravu puzdra son este nevlastnil.. Tie hodinky boli dennodenne ucapane, odtlacky, mastnota,... Kazdy den som ich umyval, aby boli tip top :)

    Tato limitka sa mi pozdava, zlta a cierna idu dokopy podla mna..
    Co by som si ale dovolil vyslovit trosku kritiky voci mojej srdcovej znacke, poslednu dobu pozorujem zvyseny vyskyt novych limitiek na kadejake temy a musim povedat, ze to trosku ubera v mojich ociach na exkluzivite danej limitky :)

    Ale inac su paradne :thumbup: :D

    Breitling do kazdej rodiny!!! :malin1:

    • Official Post

    No ale to si robil chybu... Oni totiz mali byt ucapkane a ufulane, su to predsa cierne army hodinky, tie nemaju byt ciste a vonave... :mrgreen:
    Inac hodinky pekne, az na tie zlte cisla na lunete...
    A tych 8G, peklo... :)

  • Breitling mám ozaj rád, mám tam i veľa kamarátov, ale k aktuálnemu Chronomatu som si cestu nenašiel. Hlavne mi vadí, že na rozdiel od predchádzajúceho modelu majú aktuálne (okrem varianty Airborne) prakticky nepoužiteľnú lunetu. Asi nie som sám, lebo idú osekávať túto modelovú radu. Naopak som rád, že sa vracajú k modelom, ktoré kopírujú ich históriu.