Videorecenzia Steinhart Ocean 1 Green

  • S radosťou Vám predstavujem moje na dlhú dobu defintívne hodinky

    External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

  • Video pekné, komentár...
    O fejk sa nejedná, jedná sa o tzv. "homage". Patenty na to už samozrejme nie sú a keby boli tak by ich samozrejme porušovali :) Ten dizajn pochádza z 50'-tych rokov a keďže vtedy sa takýto dizajn nechránil copyrightom ale patentom, dnes už je to možné beztrestne kopírovať nakolko patant dávno vypršal.

    Čo znamená profesional predsa len niekto vie :) je to označenie hodiniek vhodných na profesionálne potápanie, teda na profesionálne potápanie ako vyzeralo v 60' rokoch, nakolko aj tento názov pochádza z Rolexov.

    Spraviť väčšie okno pre dátum by nielen, že nebolo jednoduchšie, ale vzhladom na velkosť a technické parametre movementu by to bolo dokonca nemožné. Zväčšovacie sklíčko vzniklo to tak, že to bolo najprv na pôvodných dayjust, ktoré mali 36mm a dátum na nich bol skutočne malý a neskôr ich začali dávať aj na Submariner date.

    Inač velmi dobré hodinky, za tú cenu úplne super na to, čo ponúkajú.

    Omega Speedmaster Professional Moonwatch 311.30.42.30.01.006 | Omega Seamaster 300m Co-axial chronometer 212.30.41.20.01.003 | Tag Heuer Aquaracer Calibre 5 WAY211A.FT6068 | Seiko SKX009K2 | Citizen Eco-drive BY0000-05E

    Ω Spartanova zbierka

    YouTube: Spartan's watch reviews

    INSTAGRAM: @spartans_watches