Steinhart Marine Chronograph – aktualita

  • Jedním slovem – krásné. Hodinky od firmy Steinhart jsou vždy precizní ukázkou německého hodinářského řemesla, ale abych řekla pravdu, vzhledově mě některé moc neohromily. Čestnou výjimkou jsou Marine Chronometer II Roman, které mě, stejně jako ty, které vám chci představit dnes, na první pohled zaujaly. Tak se na ně pojďte podívat se mnou.

    http://info.photowatches.eu/2014/06/steinh…raph-aktualita/

  • Kibi, v recenzii sa píše o vodotesnosti 3ATM, Steinhart udáva na stránke 5ATM. Z fotiek to neviem jednoznačne prečítať. Takže ako to je vlastne?

    Tempus Fugit

  • Podľa mňa chyba v popise na ich stránke. Na veku sú 3 ATM. (aj keď, či už 3 alebo 5, to už rozdiel asi nie je)
    A samozrejme Kibi - poklona, zas parádny článok aj fotky :amen:

    • Official Post

    rozdiel to moze byt a dost podstatny, niektore znacky ked su 5ATM, tak je to v pohode aj na plavanie, no niektore nie... zalezi kde je realita a s akou rezervou to potom oznacia na vodotesnosti. osobne by som chcel ovela radsej 5 ako 3.
    btw, svoje stajny pilotky (3ATM) som bezne oplachoval pod prudom tecucej vody (daval som si pozor aby prud vody netiekol na korunku) a pohoda :) no plavat by som sa v nich neodvazil.

  • fotky jsou Steinhart :)
    pochvalu za clanek vyridim, limi bude rada :)
    a tu vodotesnost jeste overim

  • Ja si tiež myslím, že to bude preklep na stránke Steinhartu... Pravdu povediac by mi viac vyhovovalo tých 5ATM z dôvodov ktoré popísal Mišo a už som dúfal, že s tým Steinhart začal niečo robiť.

    Tempus Fugit