Putovné hodinky od Toptime.sk - pravidlá

  • Keďže predchádzajúca akcia "putovné hodinky" sa celkom osvedčila a bola tiež dosť populárna, rozhodol som sa, že budem postupne posielať do obehu rôzne hodinky z ponuky Toptime.sk
    Takto budete mať možnosť vyskúšať si kvalitu jednotlivých značiek.

    Pravdepodobne pôjde zväčša o staršie skladové zásoby alebo hodinky, ktoré boli vrátené zákazníkmi a podobne. Teda nemusí ísť o čisto nové hodinky. Avšak na to aby ste si ich vyskúšali to podľa mňa celkom postačí.

    Tu sú určité pravidlá ako by som chcel aby to fungovalo (pre tých, čo nemajú skúsenosti s predchádzajúcimi putovnými hodinkami):

    1, hodinky sa budú zapožičiavať "overeným" členom fóra, ktorý majú záujem o "prenájom"
    2, za prenájom hodiniek sa bude platiť mne, avšak iba symbolický poplatok podľa hodnoty hodiniek - v podstate je to malá daň z rizika, ktoré si takýto projekt zo sebou prináša ako aj suma za amortizáciu hodiniek. Určite na tom nebudem ziskový :)
    3, prvému členovi pošlem hodinky ja, každé ďalšie preposlanie hodiniek už bude mať na starosti člen, ktorý ich má v držbe pričom poplatky za poštovné a spôsob dodania si dohodnú a zaplatia výlučne členovia navzájom. V prípade záujmu vybavím pick and ship service cez GLS, teda, že kuriér vyzdvihne zabalené hodinky u jedného člena a doručí ich druhému. Takáto sranda však stojí asi 12 €..
    4, hodinky sa môžu bežne testovať, to jest plávanie, sauna a podobne (samozrejme ak sú hodinky vodotesné ::d ) avšak nechcel by som aby ste na nich robili "tvrdé experimenty".. Nepôjde o G-shoky ale zväčša o peknú mechaniku..
    5, hodinky je potrebné po použití vrátiť. Nebude to teda fungovať tak, že sa na záver vyžrebuje niekto, kto tie hodinky vyhrá. Každý prípad posúdime individuálne. Možno ich odpredám za zostatkovú hodnotu alebo niečo podobné.
    6, záujemcovia o testovanie sa budú prihlasovať priamo do vlákna, ktoré sa týka jednotlivých modelov.
    7, pôjde o projekt konaný v dobrej viere a je mi jasné, že by sa dal veľmi ľahko zneužiť, preto si vyhradzujem právo odmietnúť zapožičanie neznámym resp. novým členom. Prosím preto členov, ktorí budú práve testovať hodinky, aby akceptovali, resp. si vyžiadali moje rozhodnutie poslať hodinky ďalej. Číslo účtu za prenájom pošlem záujemcom do SS, potom ako schválim nového záujemcu a obdržím peniažky dám pokyn na preposlanie hodiniek.
    8, pri neúmyselnom poškodení hodiniek sa nemusíte obávať, že vás budem sankcionovať. Napokon to ani nie je možné.
    9, vyhradzujem si právo na zmenu pravidiel, resp. ak ma ešte niečo napadne, tak doplním :)

    Budem rád, ak sa testujúci členovia s nami podelia aspoň o pár slov a fotiek v danom vlákne. Ak to bude fungovať, postupne môžu pribúdať stále zaujímavejšie kúsky :)

  • super pocin a som rad, ze si sa na takuto akciu podujal :super:
    v pripade vhodnych hodiniek tuto moznost rad vyuzijem a vyskusam si nieco nove :)

    Breitling do kazdej rodiny!!! :malin1:

  • Teším sa. Rád sa pridám k testovaniu hodiniek o ktoré budem mať záujem. Tiež by som privítal možnosť odkúpenia za zostatkovú hodnotu. Môže sa stať, že hodinky síce nepadnú do oka, ale po krátkom nosení si ich človek zamiluje a rád ich bude nosiť (vlastná skúsenosť). A toto by bola vlastne pridaná hodnota ako si tieto hodinky kúpiť za nižšiu cenu (samozrejme cenu by si určil ty na záver, aby si nerobil charitu). Tiež je fajn možnosť vyskúšania hodiniek z tvojho portfólia, keďže nie všetci sme vyskúšali také kvantá hodiniek ako podaktorí tu z fóra :hello:.
    Ešte raz chválim nápad, za mňa :super:.

    Tempus Fugit

  • esqueleto je frajer. :amen: Ja sa tomu veľmi teším. A ktoré budú prvé tie čierne Davosy, alebo tie Archimede čo mi dnes ukazoval?

  • Aj ja sa tesim a ak uz som clen vhodny na zapoziciavanie hodiniek, tak sa tesim este viac. A v podstate suhlaism so vsetkym co napisal Roby :)

  • Ja k tomu nemám čo dodať, je to skvelá ponuka a parádny nápad. Už teraz ďakujem a nesmierne sa teším :ghee:
    Peťo, mali by sme Ťa na rukách nosiť, alebo aspoň opiť :mrgreen:
    EDIT: týmto sa samozrejme staviam do rady :malin1:

  • ja len potichúčky pregĺgam, a hútam, prečo som sa k vám nepripojil už dávnejšie :D dúfam, že vám tento nový nápad vydrží, a že sa časom dopracujem tiež k možnosti zúčastniť sa poradovníka. už sa teším!

  • Čo dodať... :super: :amen: :pompom:

    Longines Conquest_Tissot PRS 516_Seiko Monster_Christopher Ward C60 Trident Pro 600_Seiko SKX009_Seiko 5_Orient Blue Ray_Casio G-shock

  • Zdravím, som tu na fóre nový. Fakt je že i vďaka vášmu fóru som aktuálne majiteľom mojich prvých skutočných hodiniek Steinhart ocean one 39 black. Rád by som sa zaradil medzi šťastlivcov ktorý budú mať tú česť testovať putovné hodinky aktuálne značky Biatec.

  • čo putovné hodinky v súčastnosti ?? funguje dačo ??

    Peter Th.

  • Kludne by sme mohli byť aj za "slušňákov" ;)

    Casio GW-M5610, CW C60 Trident Pro 600 Mk3, Damasko DA34, Monta Skyquest GMT, CW C65 Trident Vintage Mk2, CW C63 Sealander GMT.