• Tak ako ste si všimli, hodinky dorazili. Musím naozaj uznať že som krivdil Seiku dlhé roky :D robia super hodinky, v dobrej cene a isto (keby začínam znovu) začínam s niečím takýmto :)

  • obvod zápästia mám 17cm, čiže relatívne tenké. Ale korytnáky sú spravené tak, že aj na malej ruke sú nositeľné vďaka tomu korytnačiemu púzdru. Čiže ak chceš poradiť tak kľudne kúp, myslím že budú pre teba nositeľné :)

  • Momentálne majú v Európa shopping v Banskej Bystrici a aj u nás vo Zvolene. Len som zatiaľ nemal odvahu. Majú čierno zlaté a aj PADI. Tak to pôjdem omrknúť.

  • Mám dnes pre vás menší príbeh :D

    Nedávno som dostal 100e od rodičov nech si kúpim darček. Nejak som na tie peniaze aj zabudol ale včera som išiel do Tesca v TT pozrieť sestre nejaké hrubšie ponožky (vianočná klasika) a keď som prechádzal okolo jedného zlatníctva (Presinky či Persinky či čo) tak som si všimol že tam majú Orient. Nevidel som ich nikdy takto na Slovensku a tak som sa išiel pozrieť. S pani predavačkou sme pokecali aj keď teda moc mi nevedela poradiť a na otázky čo som sa pýtal odpovede nemala, čo ale nevadí. Povedala mi že Orient sa u nich predáva úplne biedne v porovnaní s inými značkami (mali tam značky ako Gant, Tommy Hilfiger, Daniel Wellington atď.) a že sa rozhodli že s Orientom končia a dali na všetko 50% zľavu. Tak som si pozrel poriadne čo majú a za 15 minút som odchádzal s novými hodinkami :D Ide o model FTD09008WO - nikdy som ich pred tým nikde nevidel, na nete som našiel jednu nechutnú fotku, ale to je tak všetko. Pridávam dolu spomínanú fotku plus jednu moju mobilovku aby ste si to trochu vedeli predstaviť. Každopádne hodinky mali cenu cez 200e, 50% dole - čiže 100e som zaplatil za Svoje prvé quartzové chroná. Až v aute som si všimol že hodinky majú 100m WR, zafír (to som nečakal :D) s veľmi slušným AR. Ciferník je krémový, nie biely, čo bolo pre mňa znovu pekné prekvapenie. Iné info o nich vlastne nemám. Rozloženie ciferníka majú ako seiko flightmaster - ktoré sa mi dlhší čas páčili ale odrádzal ma Hardlex pretože môj krstný ich má a sú riadne doškrábané na sklíčku. Čiže náhodou som narazil na niečo veľmi podobné, za polovičnú cenu so zafírom. Pridám ďalšie fotky keď mi ich Ježiško prinesie :)


  • PREŠINSKÝ je nitriansky hodinár, ktorý má predajne vo všetkých nitrianskych bizniscentrách. Väčšinou predáva fasion značky, ale v Mlynoch má predajňu plnú swiss made. Orient som tam kukau a predavačka ma presviedčala, že používajú seiko kalibre. Čo už:mrgreen:

    A stitch in time :D

  • tak pridávam pár fotiek tých OS. Skúsil som spraviť aj nejaké detaily z boku a celkovo spracovania a púdra. Neviem či to tam úplne uvidíme ale naživo to vyzerá veľmi dobre. Inak veľokstne sú 38,5 v priemere, čiže pre nás maloručných úplný ideál.

  • misoo keď pridávam prílohu tak dám “vložiť veľký obrázok” aby to bolo takéto.

    A ďakujem páni. Sú naozaj veľmi fajn. Raz ich na zraz rád donesiem ale štvrtky večer sú úplne najhoršie dni pre mňa ? zraz si užite a spravte veľa fotiek !

  • tak dnes som spravil nejaké lepšie fotky svojej tento rok poslednej novinky. Ide O hodinky značky Geckota - sem tam od nich kupujem remene a mám od nich jeden veľmi dobrý mesh. Vedel som že robia aj hodinky ale moc som ich neriešil keďže buď mali v kolekcii divery alebo quartzové chroná. Potom som lietal niekde na instagrame a našiel som ich fotky k tomuto modelu a fakt sa mi zapáčili, tak som ich vzal :D Veľmi sa mi páči taký ten vintage / everyday / explorer štýl - pekný ohnutý zafír (majú modrý AR zo spodu), vintage ručičky, font 36,5mm priemer puzdra a 100m WR. Lumi je BGW9 - čiže modrá a svieti riadne (včera som išiel o 9:15 spať a bez problémov svietili 5:30. Sú super, čo vám budem hovoriť.. nech sa páči, tu je pár fotiek:

    btw hodinky sú čierne, len často kvôli ciferníku (ktorý je brúsený) sa zdá byť sivý a niekedy vďaka AR modrý. Na fotkách to vyzerá zakaždým ináč :D