Značka TAWATEC a MERAITRRE - kvalita???

  • Zdravím vás pri surfovaní po nete a rozmýšľaní nad budúcimi blbuvzdornými hodinkami ktoré vydržia aj hrubšie zaobchádzanie som narazil na značku MARAITRRE ktoré sa mi veľmi páčili no zas tá cena ma trocha odradila a to že sú automaty nakoľko to budú hodinky ktoré budem brávať všade čiže les, práca vonku a pod automat by to dlho nevydržal no zapáčili sa mi tiež hodinky od značky TAWATEC a ta cena okolo tých cca 200 +- je celkom v pohode a sú to quartz čiže by mali toho vydržať viac no zaujímal by ma váš názor na tieto značky a prípadná kvalita Ďakujem :)

  • Tawatec je na blackliste a o Meraitrre či Maraitrre nevie nič ani vševed ujo google. :pascontent2: :pasdrole: ...t.z. kašli na nich! :)

    Ak chceš blbuvzdorné hodinky čo vydržia hrubé zaobchádzanie, choď do nejakých G-schockov (výber je obrovský), prípadne, ak chceš niečo menej mainstream, tak pozri na značky Traser, alebo Luminox.

    Longines Conquest_Tissot PRS 516_Seiko Monster_Christopher Ward C60 Trident Pro 600_Seiko SKX009_Seiko 5_Orient Blue Ray_Casio G-shock

  • Pozeral som tie TAWATEC u quartzu používajú Rondu a u automatov Sellitu SW200. Rondu používajú aj spomínané Traser a Luminox. Čo sa týka celkového spracovania tak ti neviem odpovedať nemal som možnosť vyskúšať. Predpokladám, že keď na ciferníku majú swiss movt. tak to bude niečo na úrovni Hanowy a podobných značiek.

    "Do téhle šlamastiky nás přivedla naše vlastní tupost a tupost nás z ní zase dostane." H.S.